Miért jó ha több a Hidrogén a szervezetünkben?Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.A hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést! Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére.Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentátumba.

2009. augusztus 18., kedd

100 évnél tovább élhetünk - a titok nyitja az antioxidáns

100 évnél tovább élhetünk - a titok nyitja az antioxidáns PDF Nyomtatás
Forrás: híradó.hu
2007. szeptember 24.
100_vnl_tovbb_lhetnk_-_a_titok_nyitja_az_antioxidns.jpgKutatóknak sikerült 20 százalékkal megnövelniük laboratóriumi egerek élettartamét egy olyan technikával, mely a szervezet természetes antioxidánsait erősíti. Ha hasonló eredményeket érnek el az embernél is, az azt jelentené, hogy az átlag élettartam a jelenlegi 75 évről 100 évre vagy még többre növelhető. Az adatok első alaklommal mutatják be mennyire fontos szerepük van a szabad gyököknek az öregedésben.

A szabad gyökök elektromosan töltött, igen reaktív anyagok, melyek a biológiai metabolizmus melléktermékeiként keletkeznek. A gyököket az orvosok szívbetegségekhez, rákhoz, és egyéb, az öregedéssel járó betegségekhez kötik. Az egereket a kísérlet során genetikailag úgy módosították, hogy nagy mennyiségben termeljenek a kataláz nevű emberi enzimből, mely elpusztítja a kémiai hidrogén-peroxidot, amely a szervezetben a szabad gyökök igen gazdag forrása.

A tanulmány során a kutatók megfigyelték, hogy az egerek átlagosan 5 és fél hónappal tovább éltek, mint normál körülmények között. Emellett kiderült, hogy a legtovább élő rágcsálók azon állatok voltak, melyek kataláz enzim szintje a legmagasabb volt a sejt apró erőművében, a mitorokondriumban, mely a szabad gyökök egyik tárháza.

Peter Rabinovics professzor szerint az eredmények alátámasztják azon elméletet, miszerint a mitokondrium az egyik kulcsfaktora az öregedő folyamatnak. Ez a tanulmány pedig kimutatja, hogy a szabad gyökök jelentősége az öregedés folyamatában óriási.

Bár nem lenne lehetséges ugyanilyen genetikai módosítást végrehajtani az emberen, az egértanulmány segített a kutatóknak azonosítani azon kémiai reakciókat a szervezetben, melyek védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen. Ezzel új öregedésgátló gyógyszerek kifejlesztése válik lehetővé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Magamról

Saját fotó
2006-ban gondolt rám Szabó László és kísérletezett velem sokat, hogy milyen formába és milyen hatékonysággal tudnék neked segíteni, hogy az őssejtjeiddel gyógyítsd magad. Adott nekem egy nevet is OLIMPIQ stemXcell. 2.generációsként 75%-al tudom növelni az őssejt szintedet! Tudnod kell a benned rejlő lehetőségedről, hogy a saját őssejtjeid ha van elég, akkor javíthatsz az életminőségeden! Akár gyógyult is lehetsz. Szemben más eljárásokkal én olcsó vagyok, de hatékony is egyben! Sok ember tapasztalata alapján segítek a Sklerozis multiplexeseken, cukorbetegeken, idegsérülést hoz helyre az általam felszaporított saját őssejted , csak hogy párat említsek. Ha jó érzés volt az egészséged, akkor gondolj rám és rendeld vissza Dobrotka Bélánál aki várja, hogy hívd a 06-30-6874347-es telefonon. Legyél önző és akarj meggyógyulni, én segítek :-)!!